Gulvstøp hus og garasje mm.Gulvstøp

Avrettingsservice AS har lang erfaring med gulvstøping. Vi har spesialisert oss på dette igjennom flere år, og kvaliteten ligger i høysetet. Valg av betong, armering, tykkelse og tørk er noen av mange faktorer som spiller inn for å få et godt resultat.Gulvstøp

Støping av gulv i bolighus er blant de jobbene vi utfører. Vi utfører også større oppdrag som inkluderer graving, drenering, planering, ringmur og gulvstøp hvis kapasiteten er tilstrekkelig.

Vi driver også aktivt med støping av garasjegulv. Vi anbefaler pussing av Gulvstøpgarasjegulv, og forholdene for dette er lagt best til rette på sommeren. Pussingen gjør at overflaten blir tettere, hardere og glattere. Fordelen med dette er at gulvet blir mer slitesterkt og lettere å holde rent. Forurensing og salt er også et problem for garasjegulv. Derfor anbefaler vi et pusset betonggulv med en overflatebehandling. Vi har lang erfaring med bruk av Ashford Formula som overflatebehandling. Dette produktet er særdeles egnet for garasjegulv. Ashford formula gir 20 års garanti.

GulvstøpGulvstøp